Wereldwijd de meest prestigieuze award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie

Nieuwsbericht

Terug 29 mei 2013

Nieuwe Online Inzendmodule

29 mei 2013 . Nieuwe Online Inzendmodule

Aantrekkelijker en gemakkelijker

Adverteerders en bureaus kunnen weer cases inzenden om mee te dingen naar de EffieAwards 2013 van BVA en VEA. Alle cases met EffiePotentieel dienen uiterlijk op woensdag 24 augustus 2013 bij de EffieOrganisatie binnen te zijn. Let op: woensdag 24 augustus is echt de keiharde deadline in tegenstelling tot andere jaren.

Op basis van een belronde onder adverteerders en reclamestrategen heeft de EffieOrganisatie een nieuwe online inzendmodule ontwikkeld. Via inzenden.effie.nl kunnen deelnemers hun case handiger online invullen én versturen. Op veler verzoek is het bijvoegen van tabellen en grafieken makkelijker gemaakt. Het caseformulier kan gedownload worden. En er is een handige archieffunctie toegevoegd. De cases worden nu automatisch opgeslagen en blijven voor de inzender te allen tijde toegankelijk.

De nieuwe inzendmodule is een voorproefje van de nieuwe EffieWebsite die eind juni gelanceerd zal worden. Een website met moderne functionaliteit, de laatste technieken en een fraai design. De inzendmodule en de site zijn ontworpen en geproduceerd door De Franse Kamer.

Dick van der Lecq, bestuurslid van de VEA: “Een Effiecase schrijven is veel werk. Onder het mom van ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ hebben we ons geconcentreerd op het aantrekkelijker en gemakkelijker maken van de inzendmodule”.

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. De Effie kent drie inzendcategorieën: gedragscampagnes, merkcampagnes en bewustwordingscampagnes. Een inzending vindt altijd plaats namens opdrachtgever en het communicatiebureau, een van de twee moet VEA- of BVA-lid zijn. Lidmaatschap van beide brancheverenigingen levert per inzending een besparing op van € 4.000,-.

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

Effie Organisatie
Prof. W. H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?