Wereldwijd de meest prestigieuze award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie

Sponsors

Terug

De effie is succesvol dankzij onze sponsors

Sponsors Effie Awards 2016

Hoofdsponsor

SANOMA | SBS • WWW.SANOMA.NL WWW.SBS.NL
‘Gamechanger’ zijn is een uitdagende propositie. Een uitdaging die Sanoma | SBS als grootste, meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland dagelijks voor adverteerders en partners aangaat. Uiteraard met het totale portfolio van televisiezenders, tijdschriften, events, customer media, e-commerce, sites en apps. En met succes. Door in te zetten op aanwezig talent en effectief gebruik te maken van ons unieke media portfolio, weten we de markt continu te verassen. Bouwend op actuele kansen, gebaseerd op ideeën die verder reiken. 

Sponsors

538 GROEP • WWW.538.NL
Met energie, gedrevenheid en passie voor radio weet Radio 538 zowel de meeste luisteraars als de meeste adverteerders aan zich te binden en zijn daarmee al 22 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Radio 538 is onderdeel van de 538Groep. De 538Groep bestaat uit twee radiostations, Radio 538 en jongerenradiostation SLAM!FM, de twee muziek tv-zenders TV 538 en SLAM!TV, diverse digitale radiokanalen, en productie- en conceptstudio 538Concepts. Wekelijks stemmen ruim vier miljoen luisteraars af op de radiostations, maandelijks 1,5 miljoen kijkers op de tv-kanalen en meer dan 1 miljoen unieke bezoekers online. 

Naast het inzetten van commercials op radio bieden 538 en SLAM! creatieve manieren om een merk of product onder de aandacht te brengen; Mediapartnerships, sponsoring van items en programma’s, acties binnen de programmering en overige creatieve concepten die ingezet kunnen worden binnen de platformen van 538 en/of SLAM!

Kijk voor meer informatie op 538.nl, slam.nl of volg ons op Twitter via @538Groep.

JCDECAUX • WWW.BUITENRECLAME.NL
JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van buitenreclame en modern, functioneel en gebruiksvriendelijk stadsmeubilair. In Nederland is JCDecaux aanwezig in 45 voornamelijk grote steden en beschikt daarom over een landelijk netwerk van Abri’s, Mupi’s, Billboards en Zuilen. Deze objecten zijn te vinden op drukke locaties, zoals langs belangrijke doorgaande wegen en in stadscentra. Zodoende zien dagelijks vele miljoenen mensen de uitingen in onze objecten.

DE PERSGROEP • WWW.PERSGROEP.NL
De Persgroep Nederland is dé toonaangevende uitgever van landelijke, nationale, regionale én lokale nieuwsmerken. AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool vormen de sterke nieuwsmerken en bepalen, naast ons uitgebreide regionale portfolio, mede het maatschappelijke en politieke debat. De Persgroep Nederland is tevens uitgever van unieke websites op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, te weten NationaleVacaturebank.nl en Intermediair.nl. Ook de websites Tweakers.net, Carsom.nl en Autotrack.nl vallen onder het portfolio van de Persgroep. Met Q-music is de Persgroep ook actief op de radio.

TWITTER • WWW.TWITTER.COM
Onze missie: alle mensen in staat stellen om altijd en overal, direct ideeën en informatie te delen, zonder enige beperking. 

BRANDDELI • WWW.BRANDDELI.NL
BrandDeli is een mediabedrijf dat verantwoordelijk is voor de verkoop van zowel Spot als Online en Brand Partnerships voor de lineaire en digitale TV-merken en online platformen van o.a. 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike, TLC. Tevens representeert BrandDeli het online videoplatform Makers Channel: hét platform voor influencers en webtalenten.

Supporters

STER • WWW.STER.NL
Ster verkoopt de reclame op de televisie- en radiozenders en de websites van de publieke omroep en levert - dankzij de mooie content van die publieke omroep - kwaliteit voor adverteerders en mediabureaus.

PLATFORM MEDIA ADVIESBUREAUS • WWW.PMA-BUREAUS.NL

PMA staat voor Platform Media Adviesbureaus en is een brancheorganisatie met 19 aangesloten media-adviesbureaus. Samen zijn zij goed voor bijna 60% van de totale mediabestedingen in Nederland. Binnen PMA gaat het dus om aanzienlijke bedragen en belangen, maar zelden of nooit treden wij naar buiten. Want PMA is géén klassieke belangenbehartigingsorganisatie.
Wij zijn er sinds 27 maart 1998 puur en alleen voor onze leden. Wat niet betekent dat PMA in zichzelf gekeerd, wereldvreemd of mediaschuw is. Integendeel, PMA is actief in de volle breedte van het mediavak.

Partners

MADE FOR DIGITAL • MADE.FOR.DIGITAL
We help agencies and brands in creating, producing and distributing effective content. Content that reaches and engages the right audience – delivering clear, measurable results. Using a combination of the best people, the right tools and the optimal technology, we are completely focused on achieving your marketing goals. We call this: Results Driven Content.

ETCETERA • WWW.ETCETERA.NL
ETCETERA brengt merken en mensen in beweging met spraakmakende ideeën. Ideeën waarover gepraat wordt op een verjaardag, op social media of in de krant. De effectiviteit en dus de kracht van een idee wordt bepaald door de consument. Een spraakmakend idee, is een idee dat de consument raakt omdat het een persoonlijk of maatschappelijk issue adresseert. Een spraakmakend idee is een idee met sociale relevantie. Een idee met sociale relevantie is niet alleen reclame maar de basis voor een betekenisvolle relatie tussen consument en merk dat in alle media (van pr tot social media) kan vliegen.

 

P-PULSE • WWW.P-PULSE.COM
P-Pulse is hét full-service premium people bureau dat de harten van uw publiek sneller laat kloppen. Life is live, dat moet worden ervaren. Daarom wekken wij brands en events tot leven met de meest toonaangevende modellen, hostesses en performers. Wij faciliteren het complete plaatje, van creatie tot en met een perfecte executie. Zo zorgt P-Pulse ervoor dat u niet alleen in het hoofd van uw doelgroep terecht komt, maar ook direct in het hart.

BURST • WWW.BURST-DIGITAL.COM
Wij zijn Burst, een internationaal digitaal productiebureau met daadkracht. Opgericht in 2008 en gevestigd in Amsterdam & Rotterdam. We maken online merkverhalen die werken, als campagne, website of e-commerce platform. Gemaakt met 100% vakmanschap. Dat doet Burst voor zowel reclame- en communicatiebureaus als merken.

Mijlpalen:

  • In de Emerce 100 van 2016 zijn wij uitgeroepen tot het nummer één bureau in Nederland op basis van knowhow, prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Op basis van klanttevredenheid zijn wij volgens de Fonk Red Alert 2015 het nummer twee digitale bureau van Nederland.

  • Door de Deloitte Fast 500 zijn we driemaal op rij uitgeroepen tot één van de snelst groeiende internetbureaus in de EMEA.

 

EMATTERS • WWW.EMATTERS.NL
Wij zijn Ematters: een realtime marketing bureau uit Amsterdam, gespecialiseerd indigital advertising, eCRM en marketing consultancy. Ematters bestaat uit enthousiaste online marketing professionals, aangestuurd door een ervaren management team. Wij werken voor merken, klein en groot. Elk met evenveel aandacht. Onze klanten delen namelijk dezelfde ambitie: maximaal resultaat. Ematters brengt merken in contact met hun doelgroep en bouwt dit contact, op basis van kennis en data, uit naar een waardevolle klantrelatie. Online marketing is bepalend voor toekomstig succes. Ematters is het bureau waarmee je dat succes bereikt. Ematters is het bureau waarmee je wilt werken.

MEDIASCIENCE • WWW.MEDIASCIENCE.NL
MediaScience, is een nieuw soort marketingbureau. Een professionele playground van realtime data, innovatie en creativiteit. Wij zijn digitaal. Techneuten, data-analisten, strategen en creatieven werken als één team aan digitale merk-, marketing- en mediastrategieën. En ontwikkelen meetbare paid, earned en owned mediacampagnes. 24/7. Want digital marketing is LIVE.

VOETBAL INTERNATIONAL • WWW.VOETBALINTERNATIONAL.NL
Voetbal International staat midden in het voetbal. Dit doen we 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij zijn altijd op zoek naar nieuws, achtergronden en vermaak om de voetballiefhebber te informeren en amuseren over de belangrijkste bijzaak in het leven, voetbal! Met ons netwerk en expertise binnen de voetbalwereld doen wij dit op geheel eigenwijze. Wij maken interviews, achtergrondverhalen, reportages en brengen het laatste nieuws. Betrouwbaar, objectief en onafhankelijk. Zowel digitaal als via ons magazine. In boekvorm of als video-item. Voor alle leeftijdsgroepen en de wijze waarop zij onze voetbalcontent willen consumeren. Bij Voetbal International staat de voetbalbeleving centraal en belichten wij  zoveel meer dan die 90 minuten.

LEMON SCENTED TEA • WWW.LEMONSCENTEDTEA.COM
We use stories to make brands and business grow.

Wij vinden en creëren het unieke verhaal van merken en vertellen dit op verrassende, en slimme manieren aan de wereld.  Wij zijn er voor merken, die op zoek zijn naar hun eigen verhaal en van daaruit alle marketing, social, content en innovatie aan willen sturen. Niet eenmalig maar door het hele jaar heen en op alle kanalen. Dit doen we via een pressure cook aanpak zodat binnen een half jaar het nieuwe eigen verhaal kan worden uitgerold.

Lemon Scented Tea is momenteel werkzaam voor bedrijven zoals Heineken, Nuon, Venz, Centraal Beheer Achmea & KLM Cargo Internationaal.

VAN DER MAAREL • WWW.VANDERMAAREL.NL

Onze bedrijfsfilosofie is te omvatten in drie kernbegrippen: Meesterlijk, passie en perfectie!

MEESTERLIJK
De hand van de meester ontdekt u in de afzonderlijke sfeerelementen. Zo beschikken wij over meester-bloembinders die op kunstzinnige wijze bloemarrangementen creëren. Écht meesterlijk is Van der Maarel bovendien in het creëren van een totale sfeer die tot in de puntjesdoorgevoerd is. Elk detail is onderdeel van een duidelijk geheel. Op élk event. Of het nu gaat om een congres, relatiemeeting, beurs, personeelsfeest of een publieksevent; onze sfeermeesters weten uw wensen te vertalen naar de gewenste sfeer.

PASSIE
Uw gasten moeten zich helemaal thuis voelen op het event. Ons creatief team werkt er iedere dag weer hard aan om een sfeer te creëren, welke past bij de doelgroep en het event. Binnen dit team van ontwerpers, stylisten, bloem- en groenarrangeurs heeft iedereen zo zijn of haar eigen specialisatie en vullen zij elkaar tevens aan. Bovendien hebben al onze vakspecialisten twee belangrijke zaken gemeen: Ze verstaan hun vak uitstekend en werken dagelijks passievol aan het creëren van onvergetelijke sfeerbelevingen.

PERFECTIE
Van der Maarel Sfeermeesters staat voor kwaliteit. Elk meubelstuk, elke bloem of accessoire dient aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen. Daarnaast streven wij naar synergie tussen de afzonderlijke sfeerelementen en de locatie van het event. Dat vraagt om een goede en flexibele afstemming met de opdrachtgever, perfect samenspel tussen onze medewerkers en vakmanschap bij ons team op locatie. Uw sfeerconcept wordt tot in detail uitgewerkt en uitgevoerd. Van der Maarel is niet voor niets al meer dan vijftig jaar meester in sfeer.

MERKEN TOP 40
Een onderzoek over merken en de belangrijkste hitlijst van Nederland. Tijdens de sessie nemen Erik de Zwart en Lucas Hulsebos je mee naar de herkomst van het merk Top 40 en laten ze je zien hoe het kan dat al meer dan 50 jaar De Top 40 een van de sterkste merken van Nederland is. We kennen de Top 40 van artiesten, bands en hoe populair een liedje is, nu is er ook de Merken Top 40. Als moderne marketeer moet je namelijk altijd weten hoe het met jouw merk en dat van je concurrent ervoor staat en waar dat op is gebaseerd.

 

Mediapartners & Vrienden

ADFORMATIE• WWW.ADFORMATIE.NL
Adformatie is het platform voor de professional die zich bezighoudt met communicatie. Hier vind je het belangrijkste en meest actuele nieuws rondom reclame, media en marketing. Samen met het vakblad en de e-mail nieuwsbrieven van Adformatie blijf je volledig geïnformeerd over alle relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 

TIJDSCHRIFT VOOR MARKETING • WWW.MARKETINGONLINE.NL
Tijdschrift voor Marketing is dé inspiratiebron voor marketeers en de autoriteit op het gebied van marketing. Met achtergrondinformatie over trends en ontwikkelingen in het marketingvak. Met onderwerpen als marketingstrategie, media, online marketing, design en marktonderzoek. Een kritische en frisse kijk op actuele zaken wordt geleverd door gerenommeerde columnisten zoals Paul Postma, Cor Hospes, Stephan Fellinger, René Repko en Steven van Belleghem.

MARKETING TRIBUNE • WWW.MARKETINGTRIBUNE.NL
MarketingTribune is een vakblad voor de marketingprofessional. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke blogs presenteert en duidt MarketingTribune in een tweewekelijks magazine het brede palet aan ontwikkelingen.De website en nieuwsbrieven van MarketingTribune bieden naast algemeen nieuws ook specifieke nieuwsberichten en achtergronden op negen deelgebieden: B2B, Zorgmarketing, Food&Retail, Media (creatie), Contentmarketing, Sponsoring, Online marketing, Design en Bureaus. Bovendien organiseert MarketingTribune diverse kennis- en netwerkevents voor marketeers.

ENECO • WWW.ENECO.NL
Eneco is boezemvriend van de Effie Awards.

UNILEVER • WWW.UNILEVER.NL
Unilever is boezemvriend van de Effie Awards.

ALLSECUR • WWW.ALLSECUR.NL
AllSecur is vriend van de Effie Awards.

FRIESLANDCAMPINA • WWW.FRIESLANDCAMPINA.COM
FrieslandCampina is vriend van de Effie Awards.

RABOBANK • WWW.RABOBANK.NL
Rabobank is vriend van de Effie Awards.

MINDSHARE NEDERLAND • WWW.MINDSHAREWORLD.COM
Mindshare Nederland is vriend van de Effie Awards.

TBWA\NEBOKO • WWW.TBWA.NL
TBWA\NEBOKO is vriend van de Effie Awards.

N=5 • WWW.NIS5.NL
N=5 is vriend van de Effie Awards.

J. WALTER THOMPSON AMSTERDAM • WWW.JWT.AMSTERDAM
J. Walter Thompson Amsterdam is vriend van de Effie Awards.

OGILVY & MATHER AMSTERDAM • WWW.OGILVY.NL
Ogilvy & Mather Amsterdam is vriend van de Effie Awards.

DE EFFIE AWARDS WORDT GEORGANISEERD DOOR DE VEA, BVA en adfogroep

VEA, DE MOTOR VAN DE NEDERLANDSE COMMUNICATIEADVIESBUREAUS • WWW.VEA.NL
De VEA is een zeer actieve vereniging van de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland. Als motor van de branche ontwikkelt de VEA -vanuit de visie dat reclame mensen helpt bij het maken van keuzes- activiteiten die bijdragen aan een zo hoog mogelijke professionele standaard in de reclamewereld. De VEA doet dit door creativiteit en effectiviteit te stimuleren. En door talent te motiveren voor het reclamevak te kiezen en producten voor de verdere ontwikkeling van deze talenten aan te bieden.

BVA, DE STEM VAN DE NEDERLANDSE ADVERTEERDERS • WWW.BVA.NL
BVA bond van adverteerders is dé vertegenwoordiger van adverteerders en heeft als doel: het bevorderen en bewaken van vrijheid van verantwoorde commerciële communicatie, het vergroten van de communicatie effectiviteit van haar leden en het samenbrengen van leden. Als BVA lid vorm je samen met circa 160 andere belangrijke adverteerders de BVA. Samen vertegenwoordigen we 3 van de ruim 5 miljard euro die jaarlijks in communicatie wordt geïnvesteerd.

ADFO GROEP • WWW.ADFOGROEP.NL
Adfo Groep is het grootste kennis- en netwerkplatform voor elke marcom-professional. Wij informeren, inspireren en enthousiasmeren elke dag opnieuw, en dagen jou en je team continu uit het maximale uit jezelf te halen. Het totale portfolio bestaat uit o.a. websites, magazines, boeken en events van toonaangevende merken als Tijdschrift voor Marketing, Communicatie en Adformatie. Onze kennisbanken, zoals de Marketing Intelligence Database, geven elke professional antwoord op praktische en prangende vragen.
Adfo Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep.

PARTNER WORDEN?


Partner of sponsor worden van Effie Awards | 24FESTIVAL? Kom dan in contact met ons.

Er zijn diverse manieren om u te verbinden aan de Effie Awards of het 24Festival. Heeft u hierin interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesafdeling van Adfo Groep.

020 - 5733644
sales@adfogroep.nl

 

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

Effie Organisatie
Prof. W. H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?