Wereldwijd de meest prestigieuze award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie

Deelname Effie Awards

Effie Onderzoek Check

De Effie introduceert de Effie Onderzoek Check, een vraagbaak voor inzenders uitgevoerd door de MOA.

 

De Effie Awards staan voor bewezen effectiviteit in communicatie. Onderzoek is daarom het fundament van elke winnende Effie case.

Welke resultaten zijn nou eigenlijk relevant in de door jou gemaakte case? Aan welke eisen moet Effiewaardig onderzoek voldoen? En hoe rapporteer je overzichtelijk en beknopt zonder essentiĆ«le informatie weg te laten?

Om een antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen, heeft de Effie Awards een Onderzoek Check in het leven geroepen om inzenders van cases te helpen. De Effie Onderzoek Check wordt gedaan door een groep van ervaren research consultants, die aangesloten zijn bij de MOA. Gedurende de gehele inzendingsperiode is de Effie Onderzoek Check door alle inzenders gratis te raadplegen. De research consultants gaan vertrouwelijk om met resultaten en deze mogen ook niet verder verspreid worden.

 

Hoe werkt de Effie Onderzoek Check?
Inzenders kunnen een gratis consult aanvragen van 15 minuten door hun vraag te mailen naar info@vea.nl onder vermelding van ‘Effie Onderzoek Check’. Vervolgens zal de vraag aan een van de onderzoek consultants toegewezen worden. De consultant adviesgroep bestaat uit Jochem Reinders Folmer (Raphaels), Annelies Bitang-Schreurs (Ipsos) en Stephan van Velthoven (Team Vier).

 

* De MOA is een vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met Market Research, Digital Analytics, Marketing Intelligence en Beleidsonderzoek en heeft als doel de kwaliteit van survey based en non-survey based information, zowel nationaal als internationaal, in de breedste zin van het woord, te bevorderen, ontwikkelen en stimuleren.

Effie Organisatie - T 020 642 56 42 - E info@effie.nl

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

Effie Organisatie
Prof. W. H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?