Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 09 april 2019

Effie Campus 2019

09 april 2019 . Effie Campus 2019

Save the date!

 

Effie Awards organiseert op 21 mei de tweede Effie Campus. Doel van het evenement is om een effectiviteitscultuur te stimuleren door kennis en inzichten te delen. Leer van experts, juryleden en winnaars. Van hun cases, inzichten en visies op effectiviteit. 

Mary Hoogerbrugge, namens de Stuurgroep Effie Awards: “Met een topselectie aan juryleden en honderden Effie-cases beschikken we over een schatkamer aan kennis over effectiviteit. Met de Effie Campus brengen we die kennis actief naar buiten, waarbij we ons graag spiegelen aan de IPA Awards in de UK.” 

De Effie-cases leggen bloot hoe met de inzet van strategische denkkracht en creatieve verbeelding mensen in beweging kwamen. En ze laten zien op basis van welke strategische inzichten en keuzes de resultaten zijn behaald.

Op de Effie Campus is er ook aandacht voor het schrijven van een goede Effie-case. In een masterclass delen ervaren caseschrijvers hun learnings. Zij geven tips voor het schrijven van een overtuigende case en lichten toe waarom de ene case goud wint en een andere brons.

De Effie Campus is bedoeld voor iedereen die wil leren over effectiviteit: adverteerders en bureaus. En voor iedereen die een goede start wil maken met het schrijven van een Effie-case.

Het evenement vindt 11 juni plaats bij LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam.

 Kijk voor meer info & tickets op www.effiecampus.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?