Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 01 mei 2014

Effie Masterclass - 13 Mei 2014

01 mei 2014 . Effie Masterclass - 13 Mei 2014

Persbericht, Amsterdam

*** Let op: De MasterClass van 13 mei is voorbij ***


Download hier de PowerPoint Presentatie van de MasterClass

Effie Masterclass: Hoe schrijf ik een EffieWaardigeCase? Wat levert een EffieAward je op.


Bij Effie staat het leren om effectieve campagnes te maken centraal. De focus ligt dan ook op de resultaten van communicatiecampagnes en de strategische keuzes die hieraan ten grondslag liggen.

dinsdag 13 mei

In dat kader organiseert de EffieOrganisatie op dinsdag 13 mei een EffieMasterclass voor aankomende inzenders en andere geïnteresseerden. Deze Masterclass heeft als doel om toehoorders meer inzicht te geven in wat een case EffieWaardig maakt. Hoe toon je dit aan? Hoe oordeelt de jury? Op welke gronden?

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: 'Voor kansrijke deelname moet je je effectieve campagne niet alleen kunnen maken maar ook helder en overtuigend kunnen opschrijven. Om het de inzenders makkelijker te maken, heeft de Effie Stuurgroep de inzendmodule verder verbeterd en een masterclass georganiseerd met Effie-specialisten als Pim van der Linden en Mary Hoogerbrugge.'

De Masterclass vindt plaats tussen 09.00 en 11:00 uur in het Mediahuis aan de Hogehilweg 10 1101CC te Amsterdam Zuidoost.

Er is slechts plek voor 25 personen, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@effie.nl of te bellen met Manon Bonnier op 06 – 516 214 42.

Meer info

Manon Bonnier, secretariaat Effie, e-mail: info@effie.nl of +31(0)6 516 214 42

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
Meer informatie: www.effie.nl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Linda Boks, bestuur VEA, e-mail:  Linda.Boks@ZenithOptimedia.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?