Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 14 april 2015

Effie Masterclass op 28 April 2015

14 april 2015 . Effie Masterclass op 28 April 2015

Persbericht, Amsterdam

*** EffieMasterclass datum: 28 April 2015 ***

EffieMasterclass: Hoe schrijf ik een EffieWaardigeCase? Wat levert een EffieAward je op?


Bij Effie staat het leren om effectieve campagnes te maken centraal. De focus ligt dan ook op de resultaten van communicatiecampagnes en de strategische keuzes die hieraan ten grondslag liggen.

In dat kader organiseert de EffieOrganisatie op dinsdag 28 april een EffieMasterclass voor aankomende inzenders en andere geïnteresseerden. Deze Masterclass heeft als doel om inzenders meer inzicht te geven in wat een case EffieWaardig maakt. Hoe toon je dit aan? Hoe oordeelt de jury? Op welke gronden?

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “Een Effiecase schrijven wordt leuker dan ooit. We gaan de casewriters dit jaar actief coachen. Met de bekende EffieMasterclass. Maar ook met een totaal nieuw coaching-initiatief dat tijdens de officiële opening van het nieuwe Effieseizoen op 22 april wordt onthuld”.

De Masterclass vindt plaats van 15.30 tot 17:30 uur op kantoor bij VEA aan de W.H. Keesomlaan 4 1183 DJ te Amsterdam.

Er is slechts plek voor 25 personen, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@effie.nl of te bellen met Irma van Os op 06 – 52523873.

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De prestigieuze Effies van BVA en VEA voor de meest effectieve reclamecampagnes worden medio oktober voor de 31e keer uitgereikt tijdens de zesde editie van ‘De 24Festival’. De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
Meer informatie: www.effie.nl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:
Dick van de Lecq, Effie Stuurgroep, 06-54640565.

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?