Wereldwijd de meest prestigieuze award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie

Nieuwsbericht

Terug 06 april 2017

EFFIE PRESENTEERT DE JURY VAN 2017

06 april 2017 . EFFIE PRESENTEERT DE JURY VAN 2017

Persbericht, 6 april 2017, Amstelveen

De jury van de Effie Awards is bekend, zij stelt vast wie er in 2017 een Effie verdient. Voor de vacatures in de vier vakjury’s, ontving de Effie Organisatie veel aanmeldingen. De afgelopen dagen hebben de Effie Stuurgroep en het VEA- en BVA-bestuur de selectie bepaalt. Hierbij is gekeken naar ervaring, profiel en branche van de kandidaten, maar ook naar de samenstelling van de bestaande jurygroepen. Met als einddoel een viertal first class vakjury’s met aantoonbare expertise in alle richtingen, ook in digital, e-commerce en onderzoek.

Mary Hoogerbrugge: “Het is elk jaar een uitdaging om een breed scala aan kwalitatieve vakmensen met verschillende expertise bij elkaar te krijgen. We zijn blij dat professionals uit de top van onze industrie de handschoen hebben opgepakt als Effie Jurylid. Zij vormen een belangrijke basis voor de Effie Awards. Ook voor 2017 verwachten we een groot aantal mooie case-inzendingen.”

De nieuwe namen dit jaar binnen de vier vakjury’s zijn: Ronald Voorn (Science4business.nl), Marie Monique van der Salm (Klaverblad Verzekeringen), Saskia Bossink (Omnicom Media Group), Wybe Sallows (Code d’Azur), Ivo Roefs (DDB & Tribal Amsterdam), Christine Swart (Women Inc), Jolanda Ravenek (Eneco) en Tim Claassen ( Havaz Lemz).

Bekijk de volledige samenstelling van de Effie Jury hier.

Binnenkort gaat het Effie Seizoen van start en kan er weer ingezonden worden. Insturen voor de Effie Awards kan dit jaar tot 8 september, de eerste deadline is op 7 juli.

 

 

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

Effie Organisatie
Prof. W. H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?