Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 22 april 2015

EffieAwards 2015 inzenden geopend - Deadline: 20 juli 2015

22 april 2015 . EffieAwards 2015 inzenden geopend - Deadline: 20 juli 2015

Persbericht, 23 April 2015, Amsterdam

Officieel startsein Effie seizoen 2015!

Woensdag 22 april is het nieuwe Effieseizoen met een openingsborrel officieel ingeluid. Naast het introduceren van de nieuwe juryleden, en een uitleg van het jureringsysteem is er ook een primeur. ’s Werelds eerste Effie Case Coach is gelanceerd. Het betreft een officiële app die gratis is te downloaden in de Appstore (iPhone) en Google Play (Android). De app is een concept en productie van Etcetera en RedUrban. 

Het doel van de app is om het gehele inzendproces makkelijker te maken en  hulp aan te bieden waar mogelijk. In de app treft men een viertal coaches. Een planningscoach, schrijfcoach, inzendcoach en podiumcoach. Met referentiecases en tips van bekende marketeers en strategen zoals Frenkel Denie, Marc Oosterhout en Mary Hoogerbrugge. Nieuw is ook een telefonische hulplijn met ervaren caseschrijvers.

Dick van der Lecq namens de Effiestuurgroep: “Het schrijven van een Effiecase moet leuker worden! De Effie Case Coach informeert, inspireert en maakt het bouwen van een case makkelijker”.

Adverteerders en bureaus kunnen vanaf heden weer cases inzenden om mee te dingen naar de EffieAwards 2015 van BVA en VEA. Alle cases dienen uiterlijk op 20 juli bij de EffieOrganisatie binnen te zijn. Het inzenden zal wederom gebeuren via http://effie.nl/inzenden, waar deelnemers hun case handig online kunnen invullen én versturen. Daarnaast is het voor inzenders van afgelopen jaar mogelijk om weer in te loggen op het profiel wat zij toen hebben aangemaakt en waar de inzending van vorig jaar weer terug te vinden is. Deze kan vanzelfsprekend niet meer worden aangepast, maar kan te allen tijden worden geprint of gemaild.

Effie Case Coach Link: http://www.effie.nl/casecoach

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
Meer informatie: www.effie.nl

http://www.facebook.com/effieawardsnl
http://www.twitter.com/effieawardsnl
#effieawardsnl @effieawardsnl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Dick van der Lecq, Effie Stuurgroep, 06-54640565, e-mail:  DickL@etcetera.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?