Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 25 mei 2014

EffieAwards inzenden geopend - Deadline: 7 juli 2014

25 mei 2014 . EffieAwards inzenden geopend - Deadline: 7 juli 2014

Persbericht, 26 Mei 2014, Amsterdam

Voorzitters Frenkel Denie (BVA) en Marc Oosterhout (VEA) geven startsein inzenden Effie 2014!


Adverteerders en bureaus kunnen weer cases inzenden om mee te dingen naar de EffieAwards 2014 van BVA en VEA. Alle cases met EffiePotentieel dienen uiterlijk op donderdag 7 juli 2014 bij de EffieOrganisatie binnen te zijn.

Om het inzenders zo makkelijk mogelijk te maken zijn, aan de hand van de feedback die de EffieOrganisatie afgelopen jaar heeft ontvangen, de inzendformulieren verder aangepast. Daarnaast  heeft de EffieOrganisatie, naar aanleiding van deze feedback, een EffieMasterclass georganiseerd op dinsdag 13 mei jl., om aankomende inzenders en andere geïnteresseerden goed beslagen ten ijs te laten komen. Mary Hoogerbrugge (De Positioneerders en tevens voorzitter van de vakjury merkcampagnes) en Pim van de Linden (Pim van der Linden Advies & Consult) hebben de toehoorders inzicht gegeven in hoe een EffieWaardige Case geschreven dient te worden en wat de voordelen zijn van het winnen van een Effie voor zowel bureau als adverteerder.

Het inzenden zal wederom gebeuren via http://effie.nl/inzenden , waar deelnemers hun case handig online kunnen invullen én versturen. Daarnaast is het voor  inzenders van afgelopen jaar mogelijk om weer in te loggen op het profiel wat zij toen hebben aangemaakt en waar de inzending van vorig jaar weer terug te vinden is. Deze kan vanzelfsprekend niet meer worden aangepast,  maar kan te allen tijden worden geprint of gemaild.

Marc Oosterhout voor VEA Bestuur: "Creativiteit is de motor van vooruitgang. Daarom is er voor reclamemakers niets mooiers dan het winnen van een Effie. Het ultieme bewijs dat er daadwerkelijk vooruitgang is geboekt. Laat zien wat je hebt bereikt: Zend in"

Frenkel Denie voor BVA Bestuur: “Als adverteerder sta je steeds weer voor de uitdaging om jouw doelgroep te bereiken. Heb jij een succesvolle communicatiestrategie bedacht en ingezet en zijn de effecten daarvan ook nog eens verbluffend?  Zend deze dan nu in voor de EffieAwards 2014.”

Sham Ramessar (Independent Creative Consultant) en Pepijn van Vlaanderen (RoyalWebbers), makers van de Effie Website & Inzendmodule: “Onze ambitie was groter dan alleen een eenvoudige, complete en relevante inzendmodule neer te zetten. We streven er naar om de inzender met een zeer goed gevoel de case te laten schrijven en het in te zenden.”

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
Meer informatie: www.effie.nl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Linda Boks, bestuur VEA, e-mail:  Linda.Boks@ZenithOptimedia.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?