Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 30 september 2014

Harm Edens is host van de Effie Awards

30 september 2014 . Harm Edens is host van de Effie Awards

Bestel hier je EffieAward tickets

Op 7 oktober aanstaande zal voor de 30ste (!) keer de uitreiking van de Effie Awards plaats hebben. Voor deze speciale gelegenheid wordt de Rabozaal in de Stadsschouwburg omgebouwd tot het grootste pop-up restaurant in Nederland. Ruim 350 gasten uit de marketing en communicatie industrie schuiven aan voor een feestelijk Award diner. Daarna neemt Harm Edens, o.a. de droogkomische host van ‘Dit was het nieuws’, het stokje over voor de spectaculaire uitreiking van de Effie Awards! Nog geen kaarten? Bestel ze dan snel via 24Festival.com

Over Harm Edens

Edens studeerde een tijdje Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, maar stapte over naar de Universiteit van Amsterdam om theaterwetenschap te studeren. Na zijn afstuderen in 1987 volgde hij nog enkele comedycursussen.

Tijdens zijn studie leerde hij Ger Apeldoorn kennen met wie hij sinds 1986 een schrijversduo vormt. Samen schreven ze originele scripts, vertalingen en bewerkingen voor een groot aantal comedyseries (waaronder Sam Sam, Laat maar zitten, In de Vlaamsche Pot,Het Zonnetje in Huis en Gemeentebelangen), een aantal televisieshows (waaronder voor Sylvia Millecam en Karin Bloemen) en enkele theaterproducties.

Daarnaast is Edens actief als presentator voor bijvoorbeeld de voorronde van het Nationaal Songfestival en het gala van de Gouden Harpen van Conamus. Hij geniet vooral bekendheid als presentator van het succesvolle satirische nieuwsprogramma 'Dit was het nieuws'. Zijn karakteristieke stem kun je bovendien horen in enkele hoorspelen op de radio en in commercials.

Bent u inzender en/of wilt u hierbij zijn?

Losse kaarten zijn te hier te bestellen

Wilt u meer kaarten bestellen, of een eigen tafel voor 6, 8, 10 of 12 personen? Neemt u dan contact op met tickets@24festival.com

Kosten per persoon voor een Effie Award & Diner Ticket bedragen € 285,- excl. btw. :
Toegang tot Effie Awards & Diner, Cannes Lions Showreel en Industry Drinks

Wilt u ook naar het interessante dagprogramma van het 24Festival in de Stadsschouwburg vanaf 11.00 uur?
Dan bieden wij u een speciale Effie Awards & Diner Passe-Partout. Deze kaart is € 395,- excl. btw (u bespaart € 50 euro):
Toegang tot Effie Awards & Diner, 24Talks, 24Labs, 24Bootcamp, Cannes Lions Showreel en Industry Drinks

Voor het uitgebreide informatie over het 24Festival programma zie: www.24festival.com , of stuur een mail  met uw vraag naar info@24festival.com

Met alle inzenders zal door onze medewerkers contact opgenomen worden om dit proces zo makkelijk als mogelijk voor u te laten verlopen.

Bestel hier je EffieAward tickets

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?