Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 27 juni 2014

Hoofdjury Effie uitgebreid met algemeen lid Henkjan Smits

27 juni 2014 . Hoofdjury Effie uitgebreid met algemeen lid Henkjan Smits

Persbericht, 26 Juni 2014, Amsterdam

Tijdens een bijeenkomst op 26 juni jl. in Restaurant Moeders te Amsterdam heeft de officiële wisseling van de EffieJury plaatsgevonden. Hiermee is de EffieJury 2014 compleet en gaat het jureringsproces voor de EffieAwards 2014 van start.

De EffieJury, die de Effies voor de meest effectieve campagnes vaststellen, wordt gevormd door drie 8-koppige deeljury’s en een hoofdvoorzitter. Deze vakjury’s beoordelen cases in de categorieën bewustwording, merk en gedrag. De hoofdjury, bestaande uit de drie juryvoorzitters van de vakjury, algemeen lid Henkjan Smits en hoofdjuryvoorzitter Ben Knapen bepalen wie er naar huis gaat met een Effie, in de kleur brons, zilver of goud.

Henkjan Smits, algemeen lid EffieHoofdjury: “Het jureren zit me in het bloed en ontdekken van talent geeft mij energie. Als marketing en communicatie geïnteresseerde volg ik het instituut Effie al jaren.  Al in de muziekindustrie was ik bezig met personal branding van artiesten. De afgelopen jaren heb ik dit via de Business X Factor uitgebreid naar het bedrijfsleven. Vanuit dit oogpunt  is het daarom logischer dat ik mij nu over de effectiviteit van campagnes buig dan over zangtalent.  Het is voor mij dan ook een grote eer om de hoofdjury te mogen versterken.“

Net als de drie voorgaande jaren zijn er geen nominaties vooraf. Alle inzenders horen tijdens de uitreiking of ze een Effie gewonnen hebben of niet. De inzendronde is momenteel in volle gang. EffieCases kunnen t/m maandag 7 juli a.s. ingezonden worden via http://inzenden.effie.nl.

De EffieHoofdJury 2014 is als volgt samengesteld:

HOOFDVOORZITTER
Ben Knapen

ALGEMEEN LID HOOFDJURY
Henkjan Smits

Voorzitter vakjury bewustwordingscampagnes
Frits Spangenberg

Voorzitter vakjury merkcampagnes
Mary Hoogerbrugge

Voorzitter vakjury Gedragscampagnes
Yvonne Prins

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?