Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 03 juli 2014

*Nieuw* 3 Effie inzendmomenten

03 juli 2014 . *Nieuw* 3 Effie inzendmomenten

Persbericht, 3 Juli 2014, Amsterdam

Adverteerders en bureaus kunnen sinds 19 mei weer cases inzenden om mee te dingen naar de EffieAwards 2014 van BVA en VEA. Alle cases met EffiePotentieel dienen uiterlijk op maandag 7 juli 2014 bij de EffieOrganisatie binnen te zijn.

Nieuw dit jaar is dat de Nederlandse EffieOrganisatie haar inzenders, conform de richtlijnen van EffieWorldwide, de mogelijkheid biedt om uitstel te kopen. Er zal absoluut geen uitstel verleend worden vanuit de EffieOrganisatie, maar voor degene die 7 juli om wat voor een reden dan ook niet gaan halen is het mogelijk om tegen een meerprijs de deadline te verlengen tot en met 18 juli of zelfs tot en met 4 augustus. Meer informatie over deadline en kosten is te vinden op de EffieWebsite.

Quote:
Dick van der Lecq, namens de Effie Stuurgroep: “Als de deadline nadert, stromen de uitstelverzoeken elk jaar weer binnen. Om hier op een eerlijke manier gehoor aan te geven, hebben we een systeem uit het buitenland overgenomen dat ruimte kan geven en voor iedereen gelijk is“.

De meest prestigieuze reclameprijs voor bewezen effectiviteit wordt op dinsdag 7 oktober uitgereikt tijdens ‘24Festival’, het dagvullende reclame evenement dit jaar georganiseerd in de ‘De Stadsschouwburg’ aan het Leidseplein te Amsterdam.

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
Meer informatie: www.effie.nl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Linda Boks, bestuur VEA, e-mail:  Linda.Boks@ZenithOptimedia.nl

Voor persberichten en alle andere persinformatie, klik hier voor onze Press Dropbox
Of ga naar de Press Room

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?