Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 10 september 2019

Nieuwe generatie inzenders bij Effie Awards

10 september 2019 . Nieuwe generatie inzenders bij Effie Awards

Dit jaar zijn er 34 Effie-cases ingezonden. De categorie ‘Gedrag Lang’ heeft met 11 cases de meeste inzendingen. ‘Gedrag Kort’ heeft 9 inzendingen, de categorie ‘Merk’ telt 8 cases en ‘Maatschappelijke Impact’ 6. Onder leiding van hoofdjuryvoorzitter Alfred Levi zijn de vakjury’s inmiddels begonnen met het beoordelen van de cases. 

Mary Hoogerbrugge, voorzitter Effie Stuurgroep: 'Wat dit jaar opvalt is dat we minder inzendingen van de usual suspects hebben en juist twee keer zoveel nieuwe inzenders. Een teken dat een nieuwe generatie merken, bureaus en adverteerders de Effie inmiddels goed weet te vinden’.

Dick van der Lecq, voorzitter 24Festival: 'Parallel aan de jureringsrondes werken we aan een grootse Effie Awards uitreiking in het Concertgebouw. Op 5 november organiseren we de uitreiking weer in combinatie met het Grote Marketing Congres overdag. Als Effie vinden we de kennisoverdracht heel belangrijk, daarom zal er dit jaar tijdens de uitreiking nog meer aandacht zijn voor de inhoud van de ingezonden Effiecases’.

De Effie’s worden georganiseerd door de VEA, Vereniging van Communicatieadviesbureaus en BVA, netwerk van merkleiders.

Meer info over de Effie uitreiking en het reserveren van je plaats: https://www.effie.nl/tickets

 

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?