Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 22 mei 2014

Ruim 50 aanmeldingen voor Effie Jury’s

22 mei 2014 . Ruim 50 aanmeldingen voor Effie Jury’s

Persbericht, 22 Mei 2014, Amsterdam

Het was dit jaar voor het eerst mogelijk om jezelf voor te dragen voor een van de zes vacatures voor de Effie-Jury en dat heeft de EffieOrganisatie geweten ook. Ruim 50 aanmeldingen mocht de EffieOrganisatie in één week tijd ontvangen.

Aan de oproep dat kandidaten moeten beschikken over ruime ervaring op het gebied van marketing of reclame, liefst in een branche die nog niet is vertegenwoordigd en/of met uitgebreide expertise in online/ digital of e-commerce werd massaal voldaan. Mireille Spapens, BVA bestuurslid en binnen Effie verantwoordelijk voor de juryselectie: “Het is mooi om te zien dat de functie van EffieJurylid binnen zoveel verschillende branches een zeer gewilde positie is. Als wij naar alle aanmeldingen kijken zien wij een goede mix tussen traditioneel en niet traditioneel en hier binnen zien wij zeker  zeer geschikte kandidaten. Het is nu aan de EffieStuurgroep en de Juryvoorzitters om aan de hand van alle aanmeldingen de zes vacatures in te vullen. Begin juni zullen de complete EffieJury’s bekend gemaakt worden.”

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
Meer informatie: www.effie.nl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Linda Boks, bestuur VEA, e-mail:  Linda.Boks@ZenithOptimedia.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?