Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 12 februari 2019

Sollicitaties Effie Jury 2019 van start!

12 februari 2019 . Sollicitaties Effie Jury 2019 van start!

Persbericht, 12 februari 2019, Amsterdam

AMSTERDAM – Vandaag start Effie Awards met de werving van juryleden voor de Effie Awards jury’s van 2019. Er is een aantal criteria waaraan de juryleden moeten voldoen, want het belang van een goede jury is groot om het niveau van de prestigieuze Effie Awards hoog te houden.

Effie ziet graag dat kandidaten beschikken over ruime ervaring in de rol van (eind)verantwoordelijke op het gebied van marketing en communicatie. Expertise in online, e-commerce of non-profit is een pré. We verwachten dat alle cases goed worden voorbereid en de dat men bij de vakjury-dag aanwezig is. Jurylid zijn voor de Effie geeft je prachtige inkijk in meest effectieve cases van Nederland en is bovenal erg leuk.

Effie Awards kent vier vakjury’s, voor de categorieën: Gedrag Lang, Gedrag Kort, Maatschappelijk en Merk en een hoofdjury. Elke vakjury bestaat uit 8 juryleden. In iedere vakjury is er een evenredige vertegenwoordiging van drie VEA leden, drie BvA leden en twee juryleden die niet aan een bureau of adverteerder verbonden zijn, daarvan is er één de onafhankelijk voorzitter. De vier voorzitters komen samen in de hoofdjury.
Dit jaar zijn er in totaal 17 zetels voor de vakjury’s te vergeven.

Mary Hoogerbrugge namens de Effie Stuurgroep: “Met deze open procedure hopen we topkwaliteit mensen uit de uiteenlopende deelgebieden van ons vak aan te spreken. Zo waarborgen we kwaliteit en diversiteit en zorgen we ook voor transparantie.”

Aanmelden en selectie
Kandidaten kunnen zich t/m 18 maart aanmelden door een e-mail met CV en het motivatieformulier te sturen naar info@effie.nl. Het motivatieformulier kun je downloaden.

De Effie Stuurgroep, met vertegenwoordigers uit de besturen van BvA en VEA, maakt de keuze uit de kandidaten en in welke vakjury’s zij plaatsnemen. Selectiecriterium naast ervaring en expertise is dat een jurylid werkzaam is bij een organisatie die lid is of wordt van BvA of VEA. Dit geldt uiteraard niet voor juryleden die een ‘onafhankelijke’ zetel innemen.

 

De Effie Awards worden dinsdag 5 november voor de 36e keer uitgereikt!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sylvie Visser Witkamp (VEA): 06 – 52090980

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?