Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 21 september 2015

Tijl Beckand host uitreiking Effie Awards

21 september 2015 . Tijl Beckand host uitreiking Effie Awards

Persbericht, 21 september 2015, Amsterdam

Amsterdam - Op 13 oktober aanstaande zal voor de 31ste keer de uitreiking van de Effie Awards plaatsvinden in het Concertgebouw te Amsterdam. Ruim 400 gasten uit de marketing en communicatie-industrie schuiven aan voor een feestelijke Award uitreiking, die dit jaar voor het eerst gelijktijdig plaatsvindt met een diner. Tijl Beckand, o.a. de presentator van ‘De jongens tegen de meisjes’, ‘Echt waar?!’, ‘De Tiende van Tijl’ en zijn nieuwste programma ‘Professor Nicolai & Dr. Beckand’, presenteert dit jaar de uitreiking van de Effie Awards! Nog geen kaarten? Bestel ze dan snel via www.effie.nl/tickets.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “Tijl Beckand ontfermt zich over de hele Effie avond in Het Concertgebouw. Hij presenteert de uitreiking van de felbegeerde Effie Awards en neemt het publiek mee op een muzikale reis door de tijd”.

Over Tijl Beckand

Tijl heeft een grote passie voor klassieke muziek. Naar eigen zeggen heeft hij die meegekregen vanuit huis, met de cassettebandjes van zijn opa, de platen van zijn vader en een bijbaantje in een platenzaak. Het is pas kortgeleden dat hij in aanraking is gekomen met de bladmuziek van zijn overgrootvader Charles Beckand. De CD met zijn muziek komt 1 oktober uit als geschenk bij de CD-box van Aangenaam Klassiek. In zijn programma ‘De Tiende van Tijl’, bespreekt Tijl uitvoerig talloze andere componisten.

Beckand vergaarde o.a. bekendheid door het improvisatieprogramma De Lama's van BNN, waarvan er in totaal negen seizoenen verschenen. Sinds kort is zijn nieuwe programma Professor Nicolai & Dr. Beckand op de televisie te zien. 

* Foto door Falco Hassink


EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De prestigieuze Effies van BVA en VEA voor de meest effectieve reclamecampagnes worden medio oktober voor de 31e keer uitgereikt tijdens de zesde editie van ‘De 24Festival’. De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders). Meer informatie: www.effie.nl.

De Effie Awards maakt deel uit van 24Festival. Meer informatie over het festivalprogramma en ticketverkoop is te vinden op www.24festival.com.
 

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Dick van de Lecq, Effie Stuurgroep, 06-54640565, e-mail: DickL@etcetera.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?