Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 10 maart 2015

Vijf vacatures voor Effie Jury’s

10 maart 2015 . Vijf vacatures voor Effie Jury’s

Persbericht, 10 Maart 2015, Amsterdam

Het is dit jaar weer mogelijk jezelf voor te dragen voor de Effie-jury. Kandidaten moeten beschikken over ruime ervaring op het gebied van marketing of reclame, liefst in een branche die nog niet is vertegenwoordigd en/of met uitgebreide expertise in online of e-commerce.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “Je kunt maximaal 3 jaar jureren voor de Effie’s. Onze jury’s worden dus elk jaar ververst, dit jaar met 5 vacatures. Het openstellen van de juryselectie is vorig jaar goed bevallen en draagt bij aan transparantie en verjonging”.

Vacatures

De Effie kent drie jury’s: Gedrag, Bewustwording en Merk met elk een eigen, onafhankelijke voorzitter. In Gedrag is er een vacature voor een onafhankelijke. Bewustwording heeft plaats voor een BVA- én VEA-lid. In de jury voor merkcampagnes is er een vacature voor een VEA-lid en voor een onafhankelijke. 

Aanmelden en selectie

Kandidaten kunnen zich tot 20 maart aanmelden door een email met cv en motivatie te sturen naar info@effie.nl. De selectie wordt uitgevoerd door het VEA- en BVA-bestuur.

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De prestigieuze Effies van BVA en VEA voor de meest effectieve reclamecampagnes worden medio oktober voor de 31e keer uitgereikt tijdens de zesde editie van ‘De 24Festival’. De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders). Meer informatie: www.effie.nl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:
Dick van de Lecq, Effie Stuurgroep, 06-54640565.

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?