Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VEA & BVA

Deelname Effie Awards

Schrijfhulp

Ook dit jaar kun je gebruik maken van Effie schrijfhulp! Een onderdeel hiervan is de Effie Onderzoek Check.

Wat is de Effie Onderzoek Check?
Een Effie Award staat voor bewezen effectiviteit in communicatie. Onderzoek is daarom het fundament van elke winnende Effie case. Welke resultaten zijn nou eigenlijk relevant in de door jou gemaakte case? Aan welke eisen moet Effie-waardig onderzoek voldoen? En hoe rapporteer je overzichtelijk en beknopt zonder essentiële informatie weg te laten? Om een antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen, heeft de Effie Awards de Onderzoek Check in het leven geroepen om inzenders van cases te helpen. De Effie Onderzoek Check wordt gedaan door een groep van ervaren research consultants, die aangesloten zijn bij de MOA. Gedurende de gehele inzendingsperiode is de Effie Onderzoek Check door alle inzenders gratis te raadplegen. De research consultants gaan vertrouwelijk om met resultaten en deze mogen ook niet verder verspreid worden.

Hoe vraag ik de gratis check aan?
De onderzoekscheck werkt volgens de Effie Way of Working. Een paar simpele vragen om te achterhalen of de effectiviteit van je campagne voldoende is aangetoond. De Effie Way of Working staat voor gedegen en met goed onderzoek onderbouwde cases. Meer weten? Of je case laten checken voordat je hem instuurt? Mail naar info@effie.nl

* De MOA is een vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met Market Research, Digital Analytics, Marketing Intelligence en Beleidsonderzoek en heeft als doel de kwaliteit van survey based en non-survey based information, zowel nationaal als internationaal, in de breedste zin van het woord, te bevorderen, ontwikkelen en stimuleren.

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

VEA kantoor
Polonceaukade 17
1014 DA Amsterdam

Westergas

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?