Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Sponsors

Terug

De effie is succesvol dankzij onze sponsors

Sponsors Effie Awards

Hoofdsponsor

We kennen mensen door en door.

Consumenteninzichten staan centraal bij alles wat we doen. Hiermee helpen we merken om klanten te winnen, te behouden en verder te laten groeien, in alle fases van de marketingmix. Door optimaal samen te werken helpen we onze klanten vooruit.

We zijn aanjagers van vooruitgang en in voor- en tegenspoed werken wij samen met onze klanten. Altijd met groei als doel. Onze teams bestaande uit optimisten, gangmakers en trendsetters gaan gezamenlijk aan de slag voor onze klanten. Om voor hun doelstellingen unieke mogelijkheden te ontdekken en duurzame oplossingen te realiseren.

Onze mensen en onze bureaus zijn de beste binnen hun expertise. Wij zijn onderdeel van een wereldwijd team om unieke mogelijkheden per merk te faciliteren. Wij bieden geïntegreerde oplossingen binnen creatie, media en CXM die het beste samenbrengen van al onze wereldwijde expertise.

https://www.dentsuaegisnetwork.com/

Sponsors

Partners

Mediapartners & Vrienden

De Effie Awards wordt georganiseerd door de VIA en de BVA

VIA is hét netwerk dat de hele marketingketen verbindt en samen met de in totaal 260 leden de markt vooruit helpt. Een netwerk waarin plaats is voor data, media, creatie en technologie en voor iedereen in de branche. Van CEO’s tot starters en van professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame- en communicatiebureaus en ad-techplatformen tot exploitanten en uitgevers. Want wij geloven dat verbinding de motor van vooruitgang is

BVA, DE STEM VAN DE NEDERLANDSE ADVERTEERDERS • WWW.BVA.NL
BVA bond van adverteerders is dé vertegenwoordiger van adverteerders en heeft als doel: het bevorderen en bewaken van vrijheid van verantwoorde commerciële communicatie, het vergroten van de communicatie effectiviteit van haar leden en het samenbrengen van leden. Als BVA lid vorm je samen met circa 160 andere belangrijke adverteerders de BVA. Samen vertegenwoordigen we 3 van de ruim 5 miljard euro die jaarlijks in communicatie wordt geïnvesteerd.

 


Laat zien dat effectiviteit in communicatie ook voor jouw bedrijf een speerpunt is en wordt vriend van de Effie!
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op via info@effie.nl of +31 6 52 09 09 80

 

Sluit

Contactgegevens

T. 06 - 520 909 80

VIA kantoor
Polonceaukade 17
1014 DA Amsterdam

Westergas

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?