Wereldwijd de meest prestigieuze award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie

Sponsors

Terug

De effie is succesvol dankzij onze sponsors

Sponsors Effie Awards 2018

Hoofdsponsor

FACEBOOK • WWW.FACEBOOK.COM

Sponsors

JCDECAUX • WWW.JCDECAUX.NL

JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van Buitenreclame en modern, functioneel en gebruiksvriendelijk stadsmeubilair. In Nederland is JCDecaux aanwezig in 45 voornamelijk grote steden en beschikt daarom over een landelijk netwerk van Abri’s, Mupi’s, Billboards en Zuilen. Deze objecten zijn te vinden op drukke locaties, zoals langs belangrijke doorgaande wegen en in stadscentra. Zodoende zien dagelijks vele miljoenen mensen de uitingen in onze objecten.

Partners

ETCETERA • WWW.ETCETERA.NL
ETCETERA brengt merken en mensen in beweging met spraakmakende ideeën. Ideeën waarover gepraat wordt op een verjaardag, op social media of in de krant. De effectiviteit en dus de kracht van een idee wordt bepaald door de consument. Een spraakmakend idee, is een idee dat de consument raakt omdat het een persoonlijk of maatschappelijk issue adresseert. Een spraakmakend idee is een idee met sociale relevantie. Een idee met sociale relevantie is niet alleen reclame maar de basis voor een betekenisvolle relatie tussen consument en merk dat in alle media (van pr tot social media) kan vliegen.

 

Mediapartners & Vrienden

ADFORMATIE• WWW.ADFORMATIE.NL
Adformatie is het platform voor de professional die zich bezighoudt met communicatie. Hier vind je het belangrijkste en meest actuele nieuws rondom reclame, media en marketing. Samen met het vakblad en de e-mail nieuwsbrieven van Adformatie blijf je volledig geïnformeerd over alle relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 

MARKETING TRIBUNE • WWW.MARKETINGTRIBUNE.NL
MarketingTribune is een vakblad voor de marketingprofessional. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke blogs presenteert en duidt MarketingTribune in een tweewekelijks magazine het brede palet aan ontwikkelingen.De website en nieuwsbrieven van MarketingTribune bieden naast algemeen nieuws ook specifieke nieuwsberichten en achtergronden op negen deelgebieden: B2B, Zorgmarketing, Food&Retail, Media (creatie), Contentmarketing, Sponsoring, Online marketing, Design en Bureaus. Bovendien organiseert MarketingTribune diverse kennis- en netwerkevents voor marketeers.

DE EFFIE AWARDS WORDT GEORGANISEERD DOOR DE VEA, BVA en adfogroep

VEA, DE MOTOR VAN DE NEDERLANDSE COMMUNICATIEADVIESBUREAUS • WWW.VEA.NL
De VEA is een zeer actieve vereniging van de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland. Als motor van de branche ontwikkelt de VEA -vanuit de visie dat reclame mensen helpt bij het maken van keuzes- activiteiten die bijdragen aan een zo hoog mogelijke professionele standaard in de reclamewereld. De VEA doet dit door creativiteit en effectiviteit te stimuleren. En door talent te motiveren voor het reclamevak te kiezen en producten voor de verdere ontwikkeling van deze talenten aan te bieden.

BVA, DE STEM VAN DE NEDERLANDSE ADVERTEERDERS • WWW.BVA.NL
BVA bond van adverteerders is dé vertegenwoordiger van adverteerders en heeft als doel: het bevorderen en bewaken van vrijheid van verantwoorde commerciële communicatie, het vergroten van de communicatie effectiviteit van haar leden en het samenbrengen van leden. Als BVA lid vorm je samen met circa 160 andere belangrijke adverteerders de BVA. Samen vertegenwoordigen we 3 van de ruim 5 miljard euro die jaarlijks in communicatie wordt geïnvesteerd.

ADFO GROEP • WWW.ADFOGROEP.NL
Adfo Groep is het grootste kennis- en netwerkplatform voor elke marcom-professional. Wij informeren, inspireren en enthousiasmeren elke dag opnieuw, en dagen jou en je team continu uit het maximale uit jezelf te halen. Het totale portfolio bestaat uit o.a. websites, magazines, boeken en events van toonaangevende merken als Tijdschrift voor Marketing, Communicatie en Adformatie. Onze kennisbanken, zoals de Marketing Intelligence Database, geven elke professional antwoord op praktische en prangende vragen.
Adfo Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep.

PARTNER WORDEN?


Partner of sponsor worden van Effie Awards | 24FESTIVAL? Kom dan in contact met ons.

Er zijn diverse manieren om u te verbinden aan de Effie Awards of het 24Festival. Heeft u hierin interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesafdeling van Adfo Groep.

020 - 5733644
sales@adfogroep.nl

 

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

Effie Organisatie
Prof. W. H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?