Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VEA & BVA

Sponsors

Terug

De effie is succesvol dankzij onze sponsors

Sponsors Effie Awards 2018

Hoofdsponsor

FACEBOOK • WWW.FACEBOOK.COM  &  TALPA MEDIA SOLUTIONS • WWW.TALPA.TV

 

Sponsors

Supporters

Partners

Mediapartners & Vrienden

ENECO  • WWW.ENECO.NL
Eneco levert groene energie in heel Nederland en biedt je slimme innovaties om meer energie te besparen, op te wekken of zelfs terug te leveren.

MINDSHARE • WWW.MINDSHAREWORLD.COM
Mindshare is het meest bekroonde mediabureau van Nederland. Omdat alles begint en eindigt in media.

TBWA\NEBOKO • WWW.TBWA.NL

RABOBANK • WWW.RABOBANK.NL 

DE EFFIE AWARDS WORDT GEORGANISEERD DOOR DE VEA, BVA en adfogroep

VEA, DE MOTOR VAN DE NEDERLANDSE COMMUNICATIEADVIESBUREAUS • WWW.VEA.NL
De VEA is een zeer actieve vereniging van de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland. Als motor van de branche ontwikkelt de VEA -vanuit de visie dat reclame mensen helpt bij het maken van keuzes- activiteiten die bijdragen aan een zo hoog mogelijke professionele standaard in de reclamewereld. De VEA doet dit door creativiteit en effectiviteit te stimuleren. En door talent te motiveren voor het reclamevak te kiezen en producten voor de verdere ontwikkeling van deze talenten aan te bieden.

BVA, DE STEM VAN DE NEDERLANDSE ADVERTEERDERS • WWW.BVA.NL
BVA bond van adverteerders is dé vertegenwoordiger van adverteerders en heeft als doel: het bevorderen en bewaken van vrijheid van verantwoorde commerciële communicatie, het vergroten van de communicatie effectiviteit van haar leden en het samenbrengen van leden. Als BVA lid vorm je samen met circa 160 andere belangrijke adverteerders de BVA. Samen vertegenwoordigen we 3 van de ruim 5 miljard euro die jaarlijks in communicatie wordt geïnvesteerd.

ADFO GROEP • WWW.ADFOGROEP.NL
Adfo Groep is het grootste kennis- en netwerkplatform voor elke marcom-professional. Wij informeren, inspireren en enthousiasmeren elke dag opnieuw, en dagen jou en je team continu uit het maximale uit jezelf te halen. Het totale portfolio bestaat uit o.a. websites, magazines, boeken en events van toonaangevende merken als Tijdschrift voor Marketing, Communicatie en Adformatie. Onze kennisbanken, zoals de Marketing Intelligence Database, geven elke professional antwoord op praktische en prangende vragen.
Adfo Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep.

PARTNER WORDEN?


Partner of sponsor worden van Effie Awards | 24FESTIVAL? Kom dan in contact met ons.

Er zijn diverse manieren om u te verbinden aan de Effie Awards of het 24Festival. Heeft u hierin interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesafdeling van Adfo Groep.

020 - 5733644
sales@adfogroep.nl

 

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

Effie Organisatie
Prof. W. H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?