Wereldwijd de meest prestigieuze award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie

Sponsors

Terug

De effie is succesvol dankzij onze sponsors

Sponsors Effie Awards 2017

Hoofdsponsor

SANOMA | SBS • WWW.SANOMA.NL WWW.SBS.NL
‘Gamechanger’ zijn is een uitdagende propositie. Een uitdaging die Sanoma | SBS als grootste, meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland dagelijks voor adverteerders en partners aangaat. Uiteraard met het totale portfolio van televisiezenders, tijdschriften, events, customer media, e-commerce, sites en apps. En met succes. Door in te zetten op aanwezig talent en effectief gebruik te maken van ons unieke media portfolio, weten we de markt continu te verassen. Bouwend op actuele kansen, gebaseerd op ideeën die verder reiken. 

Sponsors

FACEBOOK • WWW.FACEBOOK.COM

JCDECAUX • WWW.JCDECAUX.NL

JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van Buitenreclame en modern, functioneel en gebruiksvriendelijk stadsmeubilair. In Nederland is JCDecaux aanwezig in 45 voornamelijk grote steden en beschikt daarom over een landelijk netwerk van Abri’s, Mupi’s, Billboards en Zuilen. Deze objecten zijn te vinden op drukke locaties, zoals langs belangrijke doorgaande wegen en in stadscentra. Zodoende zien dagelijks vele miljoenen mensen de uitingen in onze objecten.

Key Partners

NEURENSICS • WWW.NEURENSICS.COM

Neurensics is Europa’s eerste neuromarketing onderzoeks- en adviesbureau met directe toegang tot Neuro Imaging technieken. Wij geven advies over, en doen onderzoek naar consumentengedrag op basis van neuromarketing inzichten. Wij beschikken over eigen ‘gebruikstijd’ van state of the art MRI-apparatuur. De analyse vindt plaats op basis van software, tot stand gekomen in nauwe samenwerking met marketeers, communicatie-strategen en wetenschappers. Terwijl de interpretatie altijd samen met de klant plaatsvindt. Dat maakt neuromarketing een interactief proces met ongekende resultaten.

MEDIASCIENCE • WWW.MEDIASCIENCE.NL
MediaScience, is een nieuw soort marketingbureau. Een professionele playground van realtime data, innovatie en creativiteit. Wij zijn digitaal. Techneuten, data-analisten, strategen en creatieven werken als één team aan digitale merk-, marketing- en mediastrategieën. En ontwikkelen meetbare paid, earned en owned mediacampagnes. 24/7. Want digital marketing is LIVE.

Partners

ETCETERA • WWW.ETCETERA.NL
ETCETERA brengt merken en mensen in beweging met spraakmakende ideeën. Ideeën waarover gepraat wordt op een verjaardag, op social media of in de krant. De effectiviteit en dus de kracht van een idee wordt bepaald door de consument. Een spraakmakend idee, is een idee dat de consument raakt omdat het een persoonlijk of maatschappelijk issue adresseert. Een spraakmakend idee is een idee met sociale relevantie. Een idee met sociale relevantie is niet alleen reclame maar de basis voor een betekenisvolle relatie tussen consument en merk dat in alle media (van pr tot social media) kan vliegen.

 

P-PULSE • WWW.P-PULSE.COM
P-Pulse is hét full-service premium people bureau dat de harten van uw publiek sneller laat kloppen. Life is live, dat moet worden ervaren. Daarom wekken wij brands en events tot leven met de meest toonaangevende modellen, hostesses en performers. Wij faciliteren het complete plaatje, van creatie tot en met een perfecte executie. Zo zorgt P-Pulse ervoor dat u niet alleen in het hoofd van uw doelgroep terecht komt, maar ook direct in het hart.

DE PERSGROEP • WWW.PERSGROEP.NL
De Persgroep Nederland is dé toonaangevende uitgever van landelijke, nationale, regionale én lokale nieuwsmerken. AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool vormen de sterke nieuwsmerken en bepalen, naast ons uitgebreide regionale portfolio, mede het maatschappelijke en politieke debat. De Persgroep Nederland is tevens uitgever van unieke websites op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, te weten NationaleVacaturebank.nl en Intermediair.nl. Ook de websites Tweakers.net, Carsom.nl en Autotrack.nl vallen onder het portfolio van de Persgroep. Met Q-music is de Persgroep ook actief op de radio.

BRANDBASE • WWW.BRANDBASE.NL
BrandBase is een fullservice creative agency die bewijst wat merken beweren. Do instead of talk! Be different, dare to do something extraordinary and show the world! Een filosofie waar wij heilig in geloven. Met activerende campagnes die inspireren, beïnvloeden en gedeeld worden zorgen wij ervoor dat een merk écht geleefd wordt door de consument. Digital, film, video, promoties, premiums, reclame, sponsoring, PR en events: we gebruiken elk middel om het doel te bereiken. Dat is waar we goed in zijn. En dat is hoe we samen met onze klanten succesvolle merken bouwen. 

IDEA • WWW.IDEAONLINE.NL

IDEA verenigt de leading agencies in live-communicatie. Bureaus die campagne-breed denken en geloven dat live-communicatie een onmisbaar onderdeel is van elke volwaardige marketingstrategie. Wie samenwerkt met een IDEA-bureau kan rekenen op een strategisch partner en een berg expertise: van strategie- en conceptontwikkeling tot de productie van events en campagnes waar events deel van uitmaken. IDEA en haar leden staan voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.

Mediapartners & Vrienden

ADFORMATIE• WWW.ADFORMATIE.NL
Adformatie is het platform voor de professional die zich bezighoudt met communicatie. Hier vind je het belangrijkste en meest actuele nieuws rondom reclame, media en marketing. Samen met het vakblad en de e-mail nieuwsbrieven van Adformatie blijf je volledig geïnformeerd over alle relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 

TIJDSCHRIFT VOOR MARKETING • WWW.MARKETINGONLINE.NL
Tijdschrift voor Marketing is dé inspiratiebron voor marketeers en de autoriteit op het gebied van marketing. Met achtergrondinformatie over trends en ontwikkelingen in het marketingvak. Met onderwerpen als marketingstrategie, media, online marketing, design en marktonderzoek. Een kritische en frisse kijk op actuele zaken wordt geleverd door gerenommeerde columnisten zoals Paul Postma, Cor Hospes, Stephan Fellinger, René Repko en Steven van Belleghem.

MARKETING TRIBUNE • WWW.MARKETINGTRIBUNE.NL
MarketingTribune is een vakblad voor de marketingprofessional. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke blogs presenteert en duidt MarketingTribune in een tweewekelijks magazine het brede palet aan ontwikkelingen.De website en nieuwsbrieven van MarketingTribune bieden naast algemeen nieuws ook specifieke nieuwsberichten en achtergronden op negen deelgebieden: B2B, Zorgmarketing, Food&Retail, Media (creatie), Contentmarketing, Sponsoring, Online marketing, Design en Bureaus. Bovendien organiseert MarketingTribune diverse kennis- en netwerkevents voor marketeers.

ENECO • WWW.ENECO.NL
Eneco is boezemvriend van de Effie Awards.

ALLSECUR • WWW.ALLSECUR.NL
AllSecur is vriend van de Effie Awards.

FRIESLANDCAMPINA • WWW.FRIESLANDCAMPINA.COM
FrieslandCampina is vriend van de Effie Awards.

RABOBANK • WWW.RABOBANK.NL
Rabobank is vriend van de Effie Awards.

MINDSHARE NEDERLAND • WWW.MINDSHAREWORLD.COM
Mindshare Nederland is vriend van de Effie Awards.

TBWA\NEBOKO • WWW.TBWA.NL
TBWA\NEBOKO is vriend van de Effie Awards.

N=5 • WWW.NIS5.NL
N=5 is vriend van de Effie Awards.

OGILVY & MATHER AMSTERDAM WWW.OGILVY.NL
Ogilvy & Mather Amsterdam is vriend van de Effie Awards.

DE EFFIE AWARDS WORDT GEORGANISEERD DOOR DE VEA, BVA en adfogroep

VEA, DE MOTOR VAN DE NEDERLANDSE COMMUNICATIEADVIESBUREAUS • WWW.VEA.NL
De VEA is een zeer actieve vereniging van de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland. Als motor van de branche ontwikkelt de VEA -vanuit de visie dat reclame mensen helpt bij het maken van keuzes- activiteiten die bijdragen aan een zo hoog mogelijke professionele standaard in de reclamewereld. De VEA doet dit door creativiteit en effectiviteit te stimuleren. En door talent te motiveren voor het reclamevak te kiezen en producten voor de verdere ontwikkeling van deze talenten aan te bieden.

BVA, DE STEM VAN DE NEDERLANDSE ADVERTEERDERS • WWW.BVA.NL
BVA bond van adverteerders is dé vertegenwoordiger van adverteerders en heeft als doel: het bevorderen en bewaken van vrijheid van verantwoorde commerciële communicatie, het vergroten van de communicatie effectiviteit van haar leden en het samenbrengen van leden. Als BVA lid vorm je samen met circa 160 andere belangrijke adverteerders de BVA. Samen vertegenwoordigen we 3 van de ruim 5 miljard euro die jaarlijks in communicatie wordt geïnvesteerd.

ADFO GROEP • WWW.ADFOGROEP.NL
Adfo Groep is het grootste kennis- en netwerkplatform voor elke marcom-professional. Wij informeren, inspireren en enthousiasmeren elke dag opnieuw, en dagen jou en je team continu uit het maximale uit jezelf te halen. Het totale portfolio bestaat uit o.a. websites, magazines, boeken en events van toonaangevende merken als Tijdschrift voor Marketing, Communicatie en Adformatie. Onze kennisbanken, zoals de Marketing Intelligence Database, geven elke professional antwoord op praktische en prangende vragen.
Adfo Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep.

PARTNER WORDEN?


Partner of sponsor worden van Effie Awards | 24FESTIVAL? Kom dan in contact met ons.

Er zijn diverse manieren om u te verbinden aan de Effie Awards of het 24Festival. Heeft u hierin interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesafdeling van Adfo Groep.

020 - 5733644
sales@adfogroep.nl

 

Sluit

Contactgegevens

T. 020 - 642 56 42

Effie Organisatie
Prof. W. H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?